Stans- en embossingmachines

Steek tijd in creatief werken in plaats van snijden! Met de Stampin’-stans- en embossingmachine maak je altijd exacte sneden en gedetailleerde geëmbosseerde beelden. Voor gebruik met stansen en embossingmallen, het gemakkelijk maken van accenten en elementen voor kaarten, scrapbookbladen, uitnodigingen, lesprojecten en meer.

Er zijn 2 verschillende maten machines, de Mini en de gewone:

MINI Stampin’-stans- en embossingmachine
Deze snoezige mini machine heeft een compact oppervlak en kan dus makkelijk worden opgeborgen en meegenomen. Het 3-1/2″ (8,9 cm) brede platform werkt met veel van de kleinere stansen en embossingmallen van Stampin’ Up! Inclusief 1 minibasisplaat, 2 ministansplaten, 1 mini-embossingplaat en 1 mini-3D-embossingplaat

Stampin’-stans- en embossingmachine
Deze snoezige mini machine heeft een compact oppervlak en kan dus makkelijk worden opgeborgen en meegenomen. Het 3-1/2″ (8,9 cm) brede platform werkt met veel van de kleinere stansen en embossingmallen van Stampin’ Up! Inclusief 1 minibasisplaat, 2 ministansplaten, 1 mini-embossingplaat en 1 mini-3D-embossingplaatDeze machine heeft een breed 6″ (15,2 cm) platform voor grotere stansen en embossingmallen op volledig formaat. Werkt met alle Stampin’ Up!-stansen en embossingmallen. Inclusief 1 basisplaat, 1 plaat voor stansen, 2 stansplaten en 1 speciale plaat.