PAPIER

De beste projecten beginnen allereerst met de beste papier producten. Begin jouw projecten met ons high-quality kaartkarton, Designer Series Paper (DSP) of ons prachtige Speciaal Papier. Alles helemaal gemaakt voor toegewijde knutselaars!
Onze kwaliteitsproducten voor creatieve papierprojecten zijn ontworpen in prachtige kleuren en met exclusieve dessins. Je kan het gebruiken om kaarten te maken, scrapbooks, als kant-en-klaar inpakpapier en als materiaal om zelf geschenkverpakkingen te maken: wij hebben het allemaal in huis. Je zult verrast zijn hoe perfect onze knutselmaterialen op elkaar afgestemd zijn.

TIP: Weet je niet waar je moet beginnen? Ik raad je aan om het eerst te kijken welk designer series paper jou het meest aanspreekt. Gebruik dit als uitgangspunt om de bijpassende artikelen erbij te zoeken die je nodig hebt voor het project wat jij voor ogen hebt. De gebruikte kleuren staan bij het artikel vermeld (op de website van Stampin’ Up!) dus het goede kaartkarton of de goede inkt en andere materialen (vergeet vooral de versieringen niet zoals mooie steentjes en lint) heb je zó gevonden.

Klik op de naam om naar de juiste pagina door te gaan voor een mooi overzicht van desbetreffend product categorie.