Over Stampin’Up!

Stampin’ Up! is opgericht in 1988 en is een wereldwijd papercrafting bedrijf gespecialiseerd in decoratieve stempels en accessores voor wenskaarten, knutselprojecten, home décor, en memory keeping.
Stampin’ Up! producten zijn niet in de winkel maar enkel online én via een netwerk van zelfstandige verkoop consultants die demonstrators worden genoemd verkrijgbaar. Je vindt onze demonstrators, en producten, in de Verenigde Staten en Puerto Rico, Canada, Australië, Nieuw Zeeland, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië , Oostenrijk en Nederland,

Over mij

Ik kwam begin 2018 in aanraking met de producten van Stampin’Up, via een workshop bij Salina (Paperstar), een demonstratrice hier in Helvoirt.

Op dat moment was ik desperately aan een hobby toe. Ik heb knutselen altijd al érg leuk gevonden en door het aanstekelijke enthousiasme van Salina en vooral de uitstekende kwaliteit van de producten van Stampin”Up werd ik weer meegesleurd in mijn creativiteit en kwam deze hobby tot stand!

Ik maak kaartjes en kadoosjes op verzoek en je kan via mij alle producten van Stampin’Up bestellen zoals je ze online ziet. Neem ook eens een kijkje in de brochures, daar staan veel leuke ideeën in!

Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen waarvan ik je via deze site graag op de hoogte stel. En heb je een vraag? Je mag me altijd mailen!

Heb je interesse om een workshop te volgen? Op het moment heb ik er nog geen in de planning staan, maar hou het in de gaten of laat een reactie hier achter met vermelding workshop. Ik voeg je dan toe aan mijn mailinglijst, en hou je op de hoogte!

Ben je met een groepje van minimaal 3 dan kan ik een workshop op maat organiseren. Neem even contact met me op voor meer informatie!