OVER STAMPIN’ UP!

Het Amerikaanse bedrijf Stampin’ Up! werd in 1988 door twee zussen opgericht en biedt al ruim dertig jaar kwaliteitsproducten voor handgemaakte papiercreaties en carrièrekansen in de directe verkoop. Medeoprichtster Shelli Gardner benoemde in 2016 haar dochter Sara Douglass tot CEO. Sara drukt haar persoonlijke stempel op Stampin’ Up! door haar streven naar verbetering en verlangen om anderen te helpen, maar ook door haar unieke perspectief op de onderneming. Per slot van rekening is ze met Stampin’ Up! opgegroeid en kan ze nu op haar beurt het bedrijf doen groeien! Shelli is nog steeds actief als voorzitter van de Raad van bestuur. Haar warmte en invloed blijven voelbaar in het hele bedrijf en binnen onze gemeenschap.

Shelli en Sara delen de overtuiging dat het bedrijf ver boven henzelf uitstijgt: duizenden demonstrators, klanten en medewerkers werken intensief samen in een diverse gemeenschap. Zij spreken graag van de “Stampin’ Up!-familie”.

Stampin’ Up! is vandaag vertegenwoordigd in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, en Nederland, België en Ierland.

Ben je op zoek naar echte kwaliteitsproducten voor je eigen papiercreaties, naar een inspirerende bezigheid naast je alledaagse activiteiten, naar nieuwe vriendschappen en een behulpzame gemeenschap, naar een mogelijkheid om wat bij te verdienen of naar een combinatie van al het voorgaande? Bij Stampin’ Up! vind je wat je zoekt en geef je daar zelf vorm aan. Wij heten je van harte welkom!

ONZE LIJFSPREUK:

Houden van wat we doen en delen waar we van houden,
om anderen te helpen genieten van creativiteit en zo tot waardevolle resultaten te komen …
Hierin maken wij het verschil!