KORTINGEN en AANBIEDINGEN!

Korting en aanbiedingen

Startpakket? Directe korting!

De reguliere startpakket actie is zelf twv €175,- aan producten uitkiezen (vrije keuze dus uit alle lopende catalogi, de Online-Only producten én eventuele demo pre-order), betaal hiervoor maar €129,- !

Dit heet instappen, je stapt in als demonstrator bij Stampin’Up’. Een soort van lidmaatschap maar zonder voorwaarden en zonder opzeggen. Je zit nergens aan vast. Een startpakket is het begin van een soort lidmaatschap maar dat vanzelf stopt als jij dat wil. Als jij (of misschien met vrienden samen?) niet voldoende besteld (ongeveer €375,- per kwartaal) dan wordt je een maand ná het tweede kwartaal vanzelf uitgeschreven als demo.
Geen addertjes, geen opzeggen, geen gepush of verkooptrucje, dit is het. Je kent me, ik hou daar zelf ook niet van!
Komt er een leuke nieuwe aanbieding dan stap je gewoon weer opnieuw in. Dat kan al drie dagen later!

Vanaf het moment van inschrijving als demonstrator krijg je bij elke bestelling minimaal 5 maanden (afhankelijk van je moment van inschrijving) lang minimaal 20% korting krijgt op alle Stampin’Up! artikelen. Je wordt toegewezen aan een team onder ‘leiding’ van degene bij wie je je inschrijft (dat heet een upline of teamleider). Oók daarmee hoef je niks te doen als je daar geen zin in hebt. Maar het kan wel leuk zijn! Daarnaast heb je allerlei extra’s zoals toegang tot veel extra creatieve informatie, leuke georganiseerde knutseldagen, potentieel nieuwe vrienden (een enorm netwerk van mede knutselaars), eerder plezier van uit- en voorverkoop, en vooral heel veel lol! Stampin’Up houdt je op de hoogte van alle kortingen en aanbiedingen en de nieuwste informatie.
Zelfs de mogelijkheid om eventueel je hobby terug te verdienen door verkoop of workshops te geven. En geen nood, die hoeft je echt niet alleen maar zelf te bedenken, Je krijgt enorm veel informatie en hulp hoe dit te doen! En als je hier geen zin in hebt doe je het niet.

Overweeg je om je aan te melden als Stampin’ Up!-demonstrator? Hak dan nu de knoop door, want er is geen beter moment om in te stappen dan tijdens Sale-A-Bration! Als je uiterlijk 29 februari 2024 instapt, kun je kiezen uit deze twee fantastische opties:

Optie 1: Je krijgt €175 aan producten plus onze nieuwe glazen werkplaat met toebehoren (ter waarde van €60 €) voor slechts €129!

Optie 2: Je krijgt €175 aan producten plus €39 aan extra producten naar keuze als je instapt voor €129.
Dat is een totale waarde van €214 !

Interesse? Stuur me een berichtje ik help je graag! Of kijk hier-up

SALE-A-BRATION aanbiedingen

Sale-A-Bration bestel en verdien actie

volop kortingen en aanbiedingen !

UITVERKOOPHOEK

Maar let op! OP=OP!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de knop hier links om naar de uitverkoophoek te gaan.