Stampin’Up! demonstrator Paperfun

Ik ben Kim Guleij, Stampin’Up! demonstrator Paperfun.
Stampin’Up! is een Amerikaans online premium merk van creatieve producten waarvan de verkoop via demonstrators zoals ik of via de webshop loopt. Je vindt dit premium merk dus niet in een normale winkel wat de exclusiviteit vergroot.

Ik woon met mijn 2 zoons met co-ouderschap in het dorpje Helvoirt met een leuke vent die ook 2 jongens van dezelfde leeftijd heeft én co-ouderschap. Dat valt niet altijd mee natuurlijk maar maakt het leven wel een stuk interessanter.
In 2016 kreeg ik de diagnose fibromyalgie en van lieverlee gaat het fysiek steeds een stukje minder goed met me. Slechter zicht, beetje reumatische klachten, overal zit al artrose en ik heb verkalking in mijn pezen. Maar ja, de jaren gaan ondertussen ook wel tellen…

Ik heb sindsdien veel geleerd over mezelf en vooral dat ik meer moet gaan doen wat ik leuk vind omdat ik me daardoor een stukje beter voel.

Van kinds af aan hou ik veel van knutselen, tekenen, lezen en buiten komen. En dat eerste heb ik via een Stampin’Up! demonstrator weer opgepakt. Nu in de vorm van kaarten en kadoosjes en andere papieren projecten maken met het creatieve materiaal van Stampin’Up. Ik werd in 2018 voor het eerst Stampin’Up! demonstrator Paperfun.
In 2020 promoveerde ik naar Zilver demonstrator. In 2022 switchte ik naar een ander team, het SU-perTeam omdat ik het gevoel had dat dat beter bij mij past.

Ik hoop dat ik jullie ook kan meenemen in mijn Paperfun plezier. Via deze website, of tijdens een knutselmoment hier in huis. Regelmatig zijn hier creatieve workshops en ik sta ook altijd open voor vragen daaromtrent. Je mag jezelf ook aanmelden als groepje van minimaal 3 personen en dan kijken we samen wat we gaan doen. Ik wens je veel knutselplezier!

Liefs, Kim
Stampin’Up! demonstrator Paperfun

foto Kim Guleij Stampin'Up! demonstrator Paperfun
foto Kim Guleij Stampin’Up! demonstrator Paperfun