Inkt

Stampin’Up! verkoopt verschillende inkten en inktkussens:
– Klassieke inkt op waterbasis
Permanente inkt
Kraft inkt
Versamark

Onze klassieke inktkussens bevatten een sneldrogende inkt op kleurstofbasis die ideaal is voor stempelen en voor kleurtechnieken zoals aquarelleren. Klassieke inktkussens zijn beschikbaar in ALLE 50 exclusieve Stampin’ Up!-kleuren, die gegroepeerd zijn in collecties zodat het vinden van bij elkaar passende kleuren eenvoudig wordt. Tevens zijn ze eenvoudig navulbaar. Dankzij het innovatieve ontwerp met gepatenteerd klapdeksel blijven je inktkussens vochtig als je ze opbergt. De stevige schuimrubberen inktkussens zijn duurzamer dan vilten inktkussens en zorgen voor een superieure stempelervaring. We hebben talloze andere producten in dezelfde exclusieve kleuren. Het is dus gemakkelijk om bijvoorbeeld kaartkarton, markers of decoraties te vinden die bij je inktkussen passen.

Van elke kleurgroep is er een inkpad én een navul voordeelpakket verkrijgbaar! Daarvoor geldt 10 halen 9 betalen!

De InColors hebben zelfs 5 halen 4 betalen

147172
SET KLASSIEKE NAVULINKT – WARME KLEUREN

Het StazOn-inktkussen, permanente inkt in de kleur Jet Black. Hiermee kun je uitstekend illustraties stempelen en daarna aquarelleren (dan lopen je lijnen niet uit), maar je kunt er ook mee stempelen op doorzichtige vellen, verpakkingen van cellofaan of andere gladde oppervlakken. Maak je stempels schoon met StazOn-reiniger als je het StazOn-inktkussen hebt gebruikt. Spoel je clingstempels direct na met water, als je de StazOn-reiniger hebt gebruikt, om de kleeflaag van de clingstempels te beschermen.

De VersaMark-inkt lijkt een paar tinten donkerder dan het kaartkarton waarop je stempelt. Hiermee kun je dus prachtig ton sur son stempelen en watermerkeffecten creëren. Daarnaast is het geschikt voor hitte-embossen. Combineer dit product met embossingpoeder en een heat tool en je kunt je stempelafdruk embossen.
Ook voor deze inkt is een navulling verkrijgbaar.