GEREEDSCHAP

Omdat je graag een goed resultaat wil zien van je inspanningen is goed gereedschap erg belangrijk.
Van bepaalde basis artikelen die niet mogen ontbreken tot specifiek gereedschap om mee te werken, je vindt ze op deze pagina. Klik op de rubriek zodat je rechtstreeks naar het onderwerp gaat.

Stempelen

Gebruik onze hoogwaardige acrylblokken voor al je stempels. Ze zijn gemakkelijk om vast te houden en transparant zodat je kunt zien waar je stempelt. Ideaal dus!

KLEUR AANBRENGEN

Behalve (achtergrond) stempels kan je ook op andere manieren kleur aanbrengen zoals bijvoorbeeld met onderstaande producten.

STANS- en EMBOSSING MACHINES

Snij en emboss met onze stans- en embossingmachines om eenvoudig vormen uit te snijden en textuur op je papier aan te brengen. Zo creëer je met dit gereedschap de mooiste projecten met papier. Veel van onze stansen zijn afgestemd op stempels, zodat je gestempelde motieven uiterst precies en gedetailleerd uit kunt snijden. Gebruik eens embossingmallen met bijpassende patronen om je projecten helemaal af te maken. Kies meteen je favoriete papier en ga hiermee fijn stempelen, stansen en embossen!

EMBOSSEN

KNIPPEN, SNIJDEN en rillen

De basis van elk project is een scherp mesje in je snijmachine! Maak de gleuf regelmatig schoon zodat het mesje er gemakkelijk doorheen glijdt. Goed gereedschap is namelijk het halve werk!

OPBERGEN

Een opgeruimd bureau is een opgeruimde geest met ruimte voor nieuwe dingen! Stampin’ Up! heeft een prachtig en erg praktisch systeem waarmee je je gereedschappen een vaste plek kan geven zodat je alle werkruimte tot je beschikking om te gaan knutselen. Combineer de laden met de deksels om er zó maximaal gebruik van te maken.

schoonmaak GEREEDSCHAP

Om schoon te maken moet je goed opletten welke inkt je gebruikt want watergedragen inkt lost (natuurlijk) in waterhoudende vloeistoffen op maar watervaste inkt heeft een speciale reiniger nodig.

Shammy schoonmaak gereedschap

OVERIGE GEREEDSCHAP / HULPMIDDELEN