EXTRA AANBIEDINGEN!

SALE-A-BRATION (5 januari – 28 februari 2023)

Tijdens de SALE-A-BRATION periode mag je bij elke 60 EUR van je bestelling een gratis artikel kiezen uit de SAB folder! De folder zie je HIER.

WAANZINNIGE AANBIEDING!
NU voor €101,- DIRECTE KORTING bij aanmelden!

EXTRA Startpakket AANBIEDING! (5 januari – 28 februari 2023)

Kies zelf twv €230,- uit aan artikelen, betaal hiervoor maar €129,- (krijg je dus al direct €101,- korting) en ALLEEN tussen 5 januari – 28 februari 2023 kan je ook de mini stans- en embossing machine erbij kiezen voor maar €30,- (catalogusprijs (€77,-) En je betaalt hiervoor geen verzendkosten!

Hiermee word je Stampin’Up! ‘demo’. Dat betekent dat je dan bij elke bestelling minimaal een half jaar lang 20% korting krijgt op alle Stampin’Up! artikelen. Daarnaast heb je allerlei extra’s zoals toegang van veel extra creatieve informatie, de mogelijkheid om je hobby terug te verdienen door verkoop of workshops te geven (en geen nood, die hoeft je echt niet alleen maar zelf te bedenken! En als je hier geen zin in hebt doe je dit niet) potentieel nieuwe vrienden (een enorm netwerk van mede knutselaars), plezier van uit- en voorverkoop, en vooral heel veel lol! Je zit nergens aan vast. Een soort van lidmaatschap maar dat vanzelf stopt als jij dat wil. Als jij (of misschien met vrienden samen?) niet voldoende besteld (ongeveer €375,- per kwartaal ingaand per januari) dan wordt je een maand daarna ( in dit geval dan vanaf augustus) uitgeschreven als demo. En als er dan een leuke nieuwe aanbieding is stap je gewoon weer opnieuw in. Dat kan al drie dagen later! Geen addertjes, geen opzeggen, geen gepusht geen verkooptrucje, dit is het. Je kent me, ik hou daar zelf ook niet van !Als je bij mij inschrijft dan help ik jou met wat jij uit deze hobby wil halen! Dat kan van lekker kaartjes maken naar workshops geven of zelfs wat verkoop genereren gaan, net wat jij wil 🤗. De materialen om hiermee aan de slag te gaan zitten gratis in jouw startpakket! Ik heb een klein gezellig team waar je wél of niks mee hoeft te doen. Vrijheid blijheid!

Interesse? Stuur me een berichtje ik help je graag! Of kijk hier: https://www.stampinup.nl/community/join-stampin-up

Ontdek hoe leuk én makkelijk het is om creatief te zijn! Onze sets bevatten kunstzinnige ontwerpen, stapsgewijze instructies, voorgesneden elementen en alle andere benodigdheden om creatief aan de slag te gaan. Kies de set die bij jou past uit ons gevarieerde assortiment voor allerlei gelegenheden in uiteenlopende stijlen. Het aanbod creatieve sets is afhankelijk van de beschikbaarheid en er verschijnen regelmatig nieuwe sets.