Workshop: Verjaardagskaarten maken met de sets Thoughtful Blooms en Painted Poppies

Er is altijd wel íemand binnenkort jarig! Deze ochtend maken we verjaardagskaarten met de sets Thoughtful Blooms stempels en punch uit de Sale-A-Bration folder en de Painted Poppies stempels en stanzen uit de voorjaars catalogus.

Wisselende workshops in de ochtend of avond met steeds een eigen thema en we gaan meestal volledig los met een bepaalde set, liefst uit de nieuwste catalogus! We gebruiken stanzen, ponzen, stempels (duh), design papier, versiersels, stiften, aquarel, noem het maar op!
Alles op elkaar afgestemd natuurlijk. Een leuke manier om van alles uit te proberen maar vooral een gezellige tijd hier aan tafel! En erg leuk om te zien wat een ander maakt met hetzelfde materiaal voorhanden 🙂

Een ochtend is van 9.30 u tot 11.30 u en kost meestal €12,50 *
Een avond is van 19.30 u tot 22.00 u. en kost meestal € 15,00 *

Voor dat bedrag ben je in principe compleet verzorgd. Je krijgt het materiaal en de uitleg die je nodig hebt om te maken wat we die ochtend/avond gepland hebben. Er is natuurlijk ook koffie, thee, fris en wat lekkers erbij!

*: het kan voorkomen dat we een speciale workshop hebben waarvan de grondstoffen duurder zijn in aanschaf, dus prijzen kunnen hierdoor weleens afwijken

The event is finished.

Archieven

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *