Sending paper hugs – workshop

Een ‘vaste’ maandelijks terugkerende 2 uur durende workshop waarbij je een doosje maakt met daarin 5 bijpassende kaartjes en  eventueel envelopjes maakt. Wisselend is het basis- en het design papier dat we hiervoor gebruiken en natuurlijk kan je zelf het thema en de tekst aanpassen naar wens.

Kosten: €10,- voor een workshop van 2 uur, inclusief het nodige papier voor een doosje met 5 kleine kaartjes, zelf te maken envelopjes op maat en wat dessin papier naar wens, koffie en thee en wat lekkers erbij en natuurlijk het gebruik van de aanwezige materialen (inkt, stempels, etc.) .

Er is een kans dat je dit niet helemaal af gaat krijgen binnen de gestelde tijd. Je kan het dan thuis afmaken of als je wil je spulletjes hier laten liggen en het doosje met de kaartjes een volgende Sending paper hugs workshop afmaken! Als je liever een kant en klaar blanco mini doosje (7.6 cm vierkant) met vooraf door mij gemaakte envelopjes in een passende kleur wil is dat ook mogelijk . Jij kan dan verder zelf alles mooi maken met het materiaal voorhanden en hebt daar echt ruim de tijd voor.

Kom je naar een Sending paper hugs workshop en en heb je geen papier meer nodig dan zijn de kosten voor deelname €7,50.

Aanmelden kan je via app, mail of onderstaand contactformulier!

The event is finished.

Urenschema

24 maart 2020

9.30 - 11.30
Sending paper hugs
Workshop

17 april 2020

9.30 - 11.30
Sending paper hugs
Workshop

7 mei 2020

9.30 - 11.30
Sending paper hugs
Workshop

Archieven

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *