Wenskaart woensdag

Wenskaart woensdag!
Lekker ontspannen samen knutselen met papier

Twee keer in de maand op een woensdag ochtend.
Tijd: tussen 9:30 uur – 11:30 uur ben je welkom om aan te schuiven
Plaats: bij mij thuis, St. Jorisstraat 11 in Helvoirt
Kosten voor deelname: €5,00 per persoon, gratis startpakketje bij je 1e deelname!

Tijdens deze ochtend maak je zelf een kaart met voornamelijk artikelen van Stampin’ Up! Met het materiaal van Stampin’Up! zal het je verbazen hoe makkelijk je iets moois kan maken omdat het goede kwaliteit is en alles op elkaar is afgestemd.
Geen ervaring vereist dus, gewoon gezellig, iets leuks maken zonder verplichtingen. Even helemaal je hoofd leegmaken!

Ik zorg voor een lekkere kop koffie of thee met een koekje en bedenk een thema waar je (als het je aanspreekt) mee werkt.

Bij mij kan je ter plekke mooi gekleurd, wit en/of dessin papier aanschaffen zodat je gelijk aan de slag kan. Dit kan al vanaf €2,50, hiermee heb je genoeg voor minimaal 2 kaarten en wat over is mag je natuurlijk meenemen. Bij je 1e bezoek is dit pakketje gratis!

Al het andere dat je nodig hebt voor je project, zoals onder andere inkt en snijgereedschap en dergelijke, staat hier vrij ter gebruik klaar.
Werk je liever met je eigen basismaterialen (lijm, schaar, snij gerei e.d.) dan zou het fijn zijn als je dat mee wil brengen.

Vind je het sowieso fijner om je eigen spulletjes te hebben zodat je er thuis ook mee bezig kan zijn en/of hier aan tafel?
Je kan bij mij ook een bestelling bij Stampin’Up! plaatsen en deze tijdens deze ochtend ophalen. Ik informeer je hier graag over als je er naar vraagt.

Wil je ook komen freubelen op woensdagochtend?
Meld je dan snel aan, ik heb aan mijn tafel plek voor 5 gasten, vol=vol! Het aanmelden verplicht je tot niks, enige dat ik van je vraag is of je je wil afmelden als je niet komt zodat iemand anders dan een plek heeft. Is er een niet gereserveerde plek dan kan je gewoon gezellig aanschuiven. Is er om 10.30u. nog niemand dan ruim ik de boel weer op.
In de agenda op mijn website zie je welke thema’s we wanneer doen, maar je kan ook gewoon lekker je eigen ding komen doen. Vrijheid blijheid en doe zoveel mogelijk wat je leuk vindt in je leven!

The event is finished.

Archieven

Categorieën