Doe mee met Stampin’Up!

Word nu lid van de creatiefste familie wereldwijd, ontdek je passie, heb plezier, deel je passie!

Schrijf je nu in en krijg minimaal 4 maanden lang 20% korting op Stampin’Up! artikelen! Na 4 maanden verloopt je lidmaatschap automatisch en zit je NERGENS AAN VAST! En wil je op een later tijdstip weer gebruik maken van dit aanbod? Schrijf je dan gewoon direct opnieuw in. Zo makkelijk kan het zijn!
Er zijn veel extra’s als je je aanmeldt! Toegang tot besloten knutselgroepen, veel technische informatie, superveel gezellige nieuwe contacten, etc…
Je kan ook net als ik ervoor kiezen om meer met je ‘demonstrator schap” te doen. Ik vertel je er graag over als je daar interesse in hebt!

Gebruik DEZE link om je in te schijven en ik voeg je toe aan mijn PaperFunGroep!

Meer weten? Kijk op de website of neem contact met me op.