Doe mee met Stampin’Up!

Word nu lid van de creatiefste familie wereldwijd, ontdek je passie, heb plezier, deel je passie!

Wij ontwikkelen producten voor creatievelingen van elk niveau. Of je net begint met stempelen of al jaren ervaring hebt, wij hebben de passende producten in huis! Met onze selectie inkt, papier, productcollecties, stempels en meer creëren je klanten en jij moeiteloos de prachtigste projecten. Wij bieden een uitgebreid assortiment gespecialiseerde gereedschappen en dynamische producten om je creatieve passie met anderen te delen.

Als demonstrator profiteer je van geweldige productvoordelen: korting op producten, exclusieve producten voor demonstrators, vroege toegang tot nieuwe producten, de mogelijkheid om het hele jaar door producttegoed te verdienen en ga zo maar door! Dankzij die voordelen weet je onze producten snel op allerlei manieren in te zetten in je onderneming. 

Ben je graag creatief bezig? Word dan demonstrator bij Stampin’ Up! en sla je eigen weg in met een bedrijf waar we samen een gemeenschap opbouwen, inspiratie bieden voor creatieve ervaringen en elkaar helpen. Profiteer tegelijk van voordelen als vroegtijdige toegang tot nieuwe en exclusieve producten, mooie kortingen en de mogelijkheid om een centje bij te verdienen.

Als je tijdens Sale-A-Bration van 4 januari tot en met 29 februari 2024 instapt, kun je kiezen tussen twee fantastische aanbiedingen en nog meer producten aan je startpakket toevoegen!

Schrijf je nu in en krijg minimaal 4 maanden lang 20% korting op Stampin’Up! artikelen! Na 4 maanden verloopt je lidmaatschap automatisch en zit je NERGENS AAN VAST! En wil je op een later tijdstip weer gebruik maken van dit aanbod? Schrijf je dan gewoon direct opnieuw in. Zo makkelijk kan het zijn!
Er zijn veel extra’s als je je aanmeldt! Toegang tot besloten knutselgroepen, veel technische informatie, superveel gezellige nieuwe contacten, etc…
Je kan ook net als ik ervoor kiezen om meer met je ‘demonstrator schap” te doen. Ik vertel je er graag over als je daar interesse in hebt!

Gebruik DEZE link om je in te schijven en ik voeg je toe aan mijn PaperFunGroep!

Meer weten? Kijk op de website of neem contact met me op.