PAPIER

KAARTKARTON
De beste projecten beginnen met de beste producten. Begin jouw projecten met ons high-quality kaartkarton, speciaal gemaakt voor toegewijde knutselaars. Het super gladde oppervlak is ideaal voor het stempelen van scherpe afbeeldingen. Ons papier is tot in de kern gekleurd, is zuurvrij en houtstofvrij. Verkrijgbaar in 40 vaste collectie- en 10 tijdelijke kleuren (zgn. InColors) en wit, zwart en vanille. Al het uni papier is verkrijgbaar in A4 formaat, sommige kleuren zijn ook te koop in 12″ formaat, dit is 30.5 x 30.5 cm., ideaal voor wat grotere projecten! Kijk verder in het menu voor het ruime aanbod aan papier of online: PAPIER

DESIGNPAPIER
Ons papier met dessin, ons designpapier, is verkrijgbaar met exclusieve gedrukte ontwerpen die perfect bij onze andere producten passen. Kies origineel papier voor je scrapbook en ander knutselwerk!

SPECIAAL PAPIER
Creëer opvallende kaarten en projecten met onze papierdessins. Laat je inspireren door lasergesneden dessins, folieaccenten, vellum en glitter.Creëer opvallende kaarten en projecten met onze papierdessins. Laat je inspireren door lasergesneden dessins, folieaccenten, vellum en glitter.